REDIT ÖRÖMTÁC
N KLUB

A Öröm-Tánc Klubról

Minden 2017.május 14.-én kezdődött, Dunakeszin a Katonadombon. Még nem voltam végzett oktató, de már bemutató órákat tarthattam. Csirmaz Szilvia magyarországi referensünk elfogadta a meghívásomat és így 30-40 fő részvételével vele és Szegedi Judit oktatótársammal közösen megtartottuk az első szeniortánc bemutató órámat. Aki akkor ott volt az örökre megfertőződött a tánc szeretetével. Innen már nem volt megállás! Egyre több helyszínen egyre több óraszámban és folyamatosan növekvő létszámmal száguldott a szeniortánc és létre jött egy befogadó, vidám közösség.

Mivel rendezvényszervező is vagyok, adott volt, hogy a tánchoz kapcsolódóan rendezvényeket is szervezzek. 

Az első ilyen volt  2018 szeptemberében Velencén a tánctábor.  80 táncos boldog három napot töltött együtt. Azóta évente 6-8 tábort szervezünk ahová az ország minden részéről érkeznek szenior-táncosok az oktatóikkal. 

Rendezünk tánctalálkozókat, táncesteket is szép számmal. 

A klubunk országos méretűvé nőtte ki magát a sok lelkes táncosnak és oktatónak köszönhetően.
 

Rólam

 


Radvánszki Edit vagyok a Redit Táncklub megálmodója és működtetője, szenior örömtánc oktató, szenior rendezvény szervező. Célom, hogy a szenior korúakat aktivizáljam, egészséges, sportos, közösséget hozzak létre, ahol mindenki megtalálja a mozgás örömét, és egy vidám csapathoz tartozhat. A szenioroknak szervezett rendezvényeim nem csak a sportról szólnak hanem kulturális és gasztronómiai élményeket is nyújtanak.

Így kezdődött.